• In English

Pala Lappia keskellä Helsinkiä

Lappiravintola Saagasta Bulevardilta löydät palasen Lapin karun kaunista luontoa sekä taianomaista, sydäntä lämmittävää tunnelmaa. Saaga tarkoittaa tarinaa, johon haluamme kutsua Sinutkin mukaan! Lumoava Lappi puhuttelee niin palvelussa, sisustuksessa, kattauksissa kuin ruoassakin. Saagan inspiraation lähteenä on ollut Lapin kaunis ja karu luonto, vanhat kertomukset ja uskomukset sekä ripaus Lapin "hulluutta".

Ruokalistalla vaalimme kotimaisuutta, luonnonmukaisuutta sekä puhtautta. Lapin puuvene on lastattu pohjoisten vesien parhailla antimilla ja tarjolla on upea sekä runsas Kalapöytä. Kalapöydän jälkeen lappilaista makumatkaa on hyvä jatkaa pöytiin tarjoiltavilla pääruoilla sekä jälkiruoalla.

* Korona-viruksen aiheuttaman poikkeusajan vuoksi, emme pidä tuotteita tarjolla lainkaan bufeessa. Tarjoilemme jokaiselle asiakkaalle pöytiin erittäin runsaan alkupalalajitelman. *

Asiakaspaikkoja Saagassa on yhteensä noin 100 henkilölle kahdessa kerroksessa. Katutason ravintolasalissa on katettuna upea ja ainutlaatuinen Kalapöytä ja sen vierellä on lisäksi tilaa noin 36 henkilölle. Yläkerrasta löytyy 10 henkilön Shamaani kabinetti sekä parvelta, piippuhyllyltä ja ikkunanurkkauksesta yhteensä 62 asiakaspaikkaa.

Tervetuloa nauttimaan taianomaisesta Lapin tunnelmasta sekä pohjoisista herkuistamme - Buresboahtin!